home

Update ‘Mijn Leven In Puin’

Manita Overweg - 19 februari 2012

Mijn leven in puin

Hierbij een update over de ‘doorstart’ van het televisieprogramma ‘Mijn Leven In Puin’ . RTL heeft Blue Circle gevraagd om vijf extra afleveringen te maken. Daarop is inmiddels ja gezegd en de eerste van de nieuwe serie is al weer gedraaid. Ik (Manita Overweg) blijf ook daarin de Organizer die de kandidaat begeleidt op het vlak van zijn spullen en het proces en de mensen aanstuurt zodat we ook een goed eindresultaat hebben (veilig en leefbaar!).

Tot medio maart maken we de laatste 4 uitzendingen. ‘Mijn Leven In Puin’ zal dus naar alle waarschijnlijkheid elf keer te zien zijn op de dinsdagavonden bij RTL 4 om 20.30 uur.

Ik krijg overigens gelukkig! heel veel positieve reacties van kijkers en een enkel kritisch geluid dat ik graag pareer. Het allerbelangrijkste is het voor me dat ik mee mag helpen de kandidaten een nieuwe start te gunnen en dat hun intimi na hun jarenlange strijd zich deze keer echt constructief en zij-aan-zij inzetten voor hun dierbare! Dat we dit allemaal doen met een passie, inzet en betrokkenheid die ervoor zorgt dat we letterlijk en figuurlijk bergen kunnen verzetten! Dat het ook een feest der herkenning is en het onderwerp uit de taboesfeer haalt, op de maatschappelijke agenda plaatst, is mooi meegenomen. En als de kandidaat en zijn hulptroepen heel dankbaar zijn, dan is dat het allermooiste!

home