home

Organizen en dan bewegen

1 oktober 2014

De helende, rustgevende en versterkende werking van beweging

Een klant van mij krijgt ook begeleiding van een professionele loopcoach. Toen zij op vakantie was heb ik de looptraining overgenomen en ben ik een aantal keer met de klant na een paar uur Organizen gaan joggen. Dat is een goede combinatie zeg! Eerst aan de slag en dan eruit. Uit het huis, weg van de spullen, de administratie die nooit af is, hup naar buiten. Niet meer in de verleiding om 'nog even door te gaan'. Lopen. Ademhalen. Inspannen. Lopen kost energie en geeft energie.

Precies in dezelfde tijd vroeg iemand anders die wist dat ik al mijn hele leven loop mij of ik haar wilde begeleiden: zij wilde er ook mee beginnen. Zo had ik plotsklaps twee 'hardloopklanten'. En dat is mij heel goed bevallen.

Wil jij ook zoiets?

Wil jij het Organizen afsluiten met een looptraining?
Of wil je wandelen en me ondertussen vertellen waar je last van hebt zodat ik kan luisteren en zodat ik je (verder) kan helpen?
Of wil je liever fietsen en sparren over je nieuwe plannen?
Of wil je met me op het strand lopen en samen de ruimte nemen voor de broodnodige stilte?

Bel me: De mogelijkheden zijn legio. Ook qua fase: Of we bewegen zoals je gewend bent en sluiten daarbij aan, of we gaan iets nieuws doen, of we gaan samen je conditie opbouwen. Je krijgt er geen spijt van: Beweging brengt je verder!!

home