home

hulp in Oosterheem

27 oktober 2012

alt tekst

Vandaag heb ik tijd vrij gemaakt om met en voor de kids Hulp in Oosterheem op de kaart te zetten met n heuse website: http://www.hulpinoosterheem.wordpress.com , n eigen emailadres: hulpinoosterheem@gmail.com en ik heb de flyer gemaakt.

Het is nog niet helemaal af, want ik heb nog een wordpress-probleem omdat de pagina ‘over ons’ in het dashboard wel de goede tekst weergeeft, maar op de site de blogs toont :( En ik krijg dat maar niet verholpen….. Als je in de zoekfunctie intypt ‘over ons’ dan verschijnt wel het eerste gedeelte van de goede tekst, maar als je dan op ‘lees meer’ klikt, dan nog krijg je niet het hele artikel te zien (pfff)

Verder heb ik de domeinnaam HulpinOosterheem.nl geclaimd en dus moet de wordpresssite eigenlijk daarnaartoe… Al met al n heel gedoe. Wie-0-wie kan me helpen? #DurfTeVragen

Als ik de (uiteindelijke) url weet, dan is de volgende stap vistaprint-visitekaartjes!

Wat mij betreft staat het bedrijf! Ik hoop op veel vraag, de kans om hulp, bijdrage, meerwaarde en steun te bieden, succes en ervaring en wijze lessen voor de ondernemer(s)-in-spé, een leuke, proportionele bijverdienste voor hen en bovenal plezier!

home