home

Positief denken

Manita Overweg - 18 november 2012

Zojuist heb ik op twee blogs van Frank de Moei over positief denken gereageerd: Frank heeft ook een rijk gevulde site en voegt daarmee ook veel toe!

Piekeren is niet nodig!

Manita Overweg - 13 september 2012

De kapster zei vandaag tegen me
dat ze dacht
dat steeds meer mensen
steeds meer piekeren:

Zonde!

Wabi sabi

Manita Overweg - 31 augustus 2012

“In de Japanse levenskunstfilosofie Wabi sabi viert men de schoonheid van de imperfectie, van het onvolmaakte, van het tijdelijke. Het uitgangspunt van deze ingetogen filosofie is: “Leven betekent dat je veranderingen accepteert want het leven is verandering.”

Tips tegen vakantiestress

Manita Overweg - 10 juli 1012

Dit zijn de tips zoals ik die heb toegelicht in het 3FM-radioprogramma van Timur & Ramon (op vrijdag 6 juli 2012: het audiofragment is te beluisteren op deze site onder de menu knop: ‘in de media’) en die de redacteur Robbert-Jan van de Velde ‘ergens uit een krant’ had :)

Essergie

Manita Overweg - 16 juli 2011

Mijn nieuwe site is de lucht in: www.essergie.nl. Essergie is een samenvoeging van essentie en energie en eigen kracht: op de site verzamel ik allerlei informatie (teksten, filmpjes en eigen stukken). Informatie, die je sterker kan maken, waarom het gaat in het leven! Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik en hoop je er snel eens te treffen!

Tips voor november/december

Manita Overweg - 13 december 2001

Tips:

omdenken

internationale vrouwendag 2014

3 maart 2014

home