home

telefonische coaching

1 oktober 2014

alt tekst

peptalk: ruimte voor jouw vehaal en een snelle boost van inzichten: zo kun je er weer tegenaan

Net schreef ik over de mevrouw met wie ik zojuistt belde Zie blog: relaties zijn belangrijker dan spullen. Wat was zij dankbaar. Ze zei dat ze tranen in haar ogen had. Bedankte me meerdere malen en was een stukje verder echt even in tranen. Wat ook ok is: het kan er beter uit dan dat het in je systeem blijft zitten.

Opgelucht. Even de druk eraf. Even horen waarom je het goed doet. Dat je er mag zijn, dat je ok ben. Even alles eruit gooien. Even wat tips en trucs over emotie regulering. Even horen wat je al je hele leven hoort: dat je lief moet (beter: mag!) zijn voor jezelf. maar ook: hoe dan. Als je me even nodig hebt, dan wil ik je graag helpen op het moment dat je het nodig hebt. Nu of morgen. Bel me maar. Ik wil graag naar je luisteren. En deel graag mijn kennis met je als ik merk dat je er voor open staat.

Dus bel me: als ik op dat moment net niet kan, kijken we zo snel mogelijk wanneer ik dan wel zo snel mogelijk een gaatje heb. Wat kost je dat? Meestal kan jij in twintig minuten al veel kwijt en kan ik al veel geven. Als je me dan twintig euro overmaakt (NL70 INGB 0008 4500 79 tnv Utime te Zoetermeer), dan kan ik hier een serieuze dienstverlening van maken. En dan kun jij me altijd bellen en dan kan ik doen waar ik goed in ben: vanuit positieve energie meteen naar de essentie. Allebei in of naar onze eigen kracht dus!

home