home

E-boek: 7 manieren om om te gaan met negatieve gedachten

Brein Knop

Pieker je teveel?

Zonde!!!

Wil je wel ‘positief denken’, maar heb je geen idee hoe?

Bestel dan het E-boek: ‘7 manieren om om te gaan met negatieve gedachten’.

In dit E-boek staan de verschillende inzichten vanuit de literatuur en vanuit de eigen ervaring op een rijtje. Zo beschik je over een overzicht (met bronvermelding) van de verschillende manieren die er zijn om gedachten tegen te gaan waar je last van hebt.

Veel dingen zullen al voor je werken als je er maar eenmaal kennis van hebt genomen. Bij andere tips geldt hoe vaker je het probeert en gewoon doet, hoe sneller het werkt en hoe makkelijker het je af gaat. Het is een leesbaar, duidelijk, leuk geillustreerd en beknopt boek(je). In simpelheid schuilt kracht: Als het werkt zal het je (dagelijkse) leven zeker zorgelozer en leuker maken!

Dus als je te vaak last hebt van getob, van een (naderende) depressie, slapeloosheid door gemaal, of van chronische negativiteit, dan geeft dit overzicht je handvatten om uit te proberen hoe je daar vanaf komt.

Zodat je een beetje blijer wordt, positiever in het leven kunt staan, het geluk je wat vaker toelacht en je van de weeromstuit gezonder wordt! Zodat je langer en gelukkiger leeft…….

bestellen:

Als je het E-boek ’7 manieren om om te gaan met negatieve gedachten’ wil ontvangen, dan maak je 5 (vijf) euro over op rekeningnummer 8450079 ten name van Utime te Zoetermeer. Vermeld in je betalingsopdracht 1) je naam 2) je emailadres en 3) ‘7 manieren’. Het is het meest makkelijk als je mij mailt als het bedrag bij jou is afgeschreven (mailen naar info@utime.nl liefst weer onder vermelding van je naam en ‘7 manieren’).

Nadat ik de betaling en het bijbehorende emailadres ontvangen heb, dan stuur ik je het E-boek als pdf-bijlage. Je kunt het dan -zo vaak als je wil- lezen vanaf je computer (of telefoon of wat dan ook). Je kunt het natuurlijk ook voor jezelf printen.

Ik dank je bij voorbaat voor je interesse!

En wens je veel oefenplezier en jou ondersteunende gedachten toe!

Manita Overweg ©

PS Als je het hebt gelezen en hebt uitgeprobeerd en toegepast, dan zou ik het heerlijk vinden als je je ervaringen -liefst op deze site, bij voorkeur onder dit artikel- zou willen delen!

home